BMW X5 M 2018

De la 2413.00 EUR/lună

Diesel
5 Pasageri
Automata

OFERTELE LUNII

Alege mașina potrivită pentru tine

Service

Volkswagen Passat

De la 703.00 EUR/lună

Diesel
5 Pasageri
Automata

OFERTELE LUNII

Alege mașina potrivită pentru tine

Service

Renault Megane E-Tech

De la 769.50 EUR/lună

Electric
5 Pasageri
Automata

OFERTELE LUNII

Alege mașina potrivită pentru tine

Service

Dacia Logan

De la 370.50 EUR/lună

Cutie Manuala
Benzina
5 Pasageri

OFERTELE LUNII

Alege mașina potrivită pentru tine

Service

Skoda Octavia

De la 579.50 EUR/lună

Diesel
5 Pasageri
Automata

OFERTELE LUNII

Alege mașina potrivită pentru tine

Service

Alege masina potrivita nevoilor tale

O singura plata lunara
Toate costurile masinii sunt acoperite
Fara avans sau alte costuri ascunse

INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG SUB FORMA DE ABONAMENT DE PANA LA 12 LUNI. POSIBILITATE RETURNARE ANTICIPATA FARA COSTURI ADITIONALE!

Proiectele pe termen mediu ale companiilor au nevoie de o sustinere pe masura din punct de vedere al mobilitatii si flexibilitatii. Solutiile existente pana acum - relocarea unei masini din flota proprie, cumpararea unui nou autoturism, inchirierea pe termen scurt (short term rental), apelarea la credit bancar, leasing financiar sau leasing operational - satisfac fara indoiala nevoia de mobilitate, dar niciuna dintre ele nu ofera flexibilitatea necesara pentru un termen mediu de utilizare (1-12 luni), in conditii de cost corecte.

Care este solutia noastra? Abonamentul Minilease! Acesta reprezinta o alternativa flexibila, optimizata, la celelalte forme de detinere a unei masini. Modelul nostru de abonament (inchiriere pe termen lung) ofera consumatorilor (companii, dar si persoane fizice) posibilitatea de a avea autoturismul potrivit, pentru perioada dorita si pentru numarul de kilometri necesari a fi parcursi. Ne straduim sa oferim cel mai bun raport cost/flexibilitate dintre toate solutiile de pe piata pentru perioade mai mici de 12 luni. MiniLease preia toate avantajele inchirierii pe termen scurt, dar la costuri semnificativ reduse.

Bineinteles ca posibilitatea de returnare anticipata, fara costuri aditionale, este garantata!

Serviciul Minilease potrivit orcarui proiect!

Cerinta actuala a companiilor nu priveste doar mobilitatea in sine, ca unica necesitate, ci vizeaza o mobilitate “inteligenta”, optimizand costurile aferente folosirii autoturismului. Optimizarea mobilitatii se obtine prin flexibilizarea utilizarii masinii, cu solutii de tipul “all-inclusive”, platind pentru aceasta o singura taxa lunara fixa. Fara sume mari imobilizate in avans, fara garantii, fara analiza financiara si fara a fi blocat in aranjamente contractuale, costisitoare, pe termen lung. Dar, cu posibilitatea de a folosi exact autoturismul de care este nevoie, doar cat este nevoie, putand fi returnat atunci cand nu mai este de folos. Abonamentul MiniLease ofera aceste beneficii! Ce poate fi mai simplu?

COSTURI TRANSPARENTE

FARA ANGAJAMENTE PE TERMEN LUNG!

AVANTAJE MINILEASE

1. Flexibilitate

 • Abonamentul auto se adreseaza persoanelor fizice, juridice si PFA, fiind o forma de inchiriere pe termen lung
 • Contract simplu, clar, fara bilete la ordin sau plata vreunui avans!
 • Plata unei chirii lunare (abonament) doar pentru perioada in care se utilizeaza masina, fara valori reziduale sau alte obligatii finale de plata
 • Optimizarea managementului flotelor de masini: perioada de utilizare si clasa masinii se pot configura individual pentru fiecare automobil din flota
 • Posibilitatea schimbarii autoturismului, pe perioada abonamentului, cu un autoturism dintr-o alta clasa

3. Avantaje operationale

 • Eliminam bataia de cap cu plata taxelor si a impozitelor
 • Fara timp pierdut pentru administrarea asigurarilor, impozitelor, reviziilor si intretinerii uzuale
 • Flexibilitatea inchirierii pe termen lung MiniLease se pliaza cel mai bine pe dinamica unui business, in comparatie cu leasing-ul sau inchirierea pe termen scurt, avand functionalitatea unui abonament
 • Autoturisme relativ noi (sub 3 ani vechime) ce asigura un grad mare de exploatare datorita fiabilitatii si nevoii reduse de interventii
 • CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU PROIECTE PE TERMEN MEDIU!

2. Avantaje financiare

 • Chiria este inregistrata ca si cheltuiala deductibila fiscal 100%, fara a afecta gradul de indatorare al companiei
 • Cheltuielile cu reparatiile si intretinerea autoturismelor, anvelope de vara sau iarna, impozite, rovinieta si asigurarile, sunt incluse in abonamentul lunar (inchiriere pe termen lung) astfel incat sa nu existe variatii de costuri de la o luna la alta, fiind simplu de gestionat
 • Cheltuielile aferente utilizarii automobilelor sunt optimizate de catre MiniLease astfel incat sa insumeze o valoare mai mica decat cea pe care ar obtine-o in mod individual utilizatorul, conducand la economii pe perioada abonamentului.
 • Prin renuntarea la masinile neutilizate, si implicit imobilizate, costurile vor fi reduse ca urmare a reajustarii abonamentului pentru a reflecta noile conditii de utilizare
 • Plata lunara simpla: card de credit, transfer bancar, sau ordin de plata cu termen de plata agreat ("direct debit")

4. Servicii suplimentare

 • MiniLease Serviciu Clienti disponibil 24/7
 • Asistenta rutiera nationala 24/7 si autoturism la schimb in cazul imobilizarilor ce depasesc 24 de ore
 • Schimbarea anvelopelor iarna-vara, sau ca urmare a uzurii
 • Posibilitatea utilizarii autoturismului de catre 2 soferi aditionali
 • Puteti cumpara in orice moment autoturismul pe care l-ati inchiriat, la un pret imbatabil

Detinem o gama variata de masini

ALEGE MODELUL CARE TI SE POTRIVESTE

Viteza si profunzimea schimbarilor din mediul economic al ultimilor ani accelereaza tendința companiilor de a opta pentru modele de mobilitate cat mai flexibile si cu risc redus. Schema de abonament auto oferita de MiniLease furnizeaza un grad ridicat de flexibilitate si transparenta, fiind perfect adaptata acestor cerinte.

Totusi, in ce fel difera acest abonament auto de ofertele existente de inchiriere, credit sau leasing, si care este adevaratul lui avantaj?

Citeste mai mult

De regula, daca aveti nevoie de o masina, exista cinci modalitati de a obtine una: achizitionarea uneia noi sau rulata, credit bancar, leasing financiar, leasing operational sau inchiriere pe termen scurt (short term rental).  Par suficiente optiuni, dar nicuna nu acopera in mod corect nevoile unei companii cu proiecte delimitate in timp, ce necesita mobilitate si resurse umane punctuale (interne sau externe).

De aceea MiniLease introduce o alternativa: serviciile de abonament auto (inchiriere pe termen lung sau “long term rental”). Practic, pentru o taxa lunara ce include totul, mai putin combustibilul, puteti beneficia de o masina, sau de mai multe, fara un contract ce va blocheaza pe termen lung si fara a va imobiliza lichiditatea firmei intr-un avans substantial. Acest gen de abonament (inchiriere pe termen lung) este de departe cel mai rentabil. De ce? Pentru ca va ofera Flexibilitatea de a schimba masina in functie de necesitatile ce apar in timp. Pentru ca va ofera Confortul de a configura abonamentul si al gestiona in mod simplu, in functie de ceea ce aveti nevoie cu adevarat. Pentru ca este Transparent, neascunzand taxe sau surprize neplacute. Pentru ca nu va obliga la negocieri, totul fiind stabilit in mod corect de la bun inceput. Pentru ca genereaza economii de costuri prin utilizarea autoturismului adecvat, doar pentru perioada in care aveti nevoie.  

Abonamentul MiniLease ofera mai putin angajament si mai multa libertate datorita unor perioade ce pot fi reduse pana la 1 luna de abonament. Nu este nevoie de scor de credit si aprobari ale institutiilor financiare asa cum se intampla la leasing sau la credit. Nu imobilizeaza lichiditatea companiei asa cum se intampla in cazul achizitiei directe a unui autoturism.

Schemele de abonament pot fi regasite sub denumiri diferite: inchiriere flexibila sau inchiriere pe termen lung. Ideea esentiala este ca aveti o masina atat timp cat doriti: de la o luna la cativa ani. Puteti incheia contractul sau puteti schimba masina, sub rezerva conditiilor. In timp ce leasing-ul (financiar sau operational) are o perioada stabilita de la 1 la 5 ani, cu plata unui avans ce variaza intre 10% si 25%, abonamentul nu are decat o taxa lunara, fara avans (doar cu o garantie ce reprezinta contravaloarea unei luni de inchiriere), si o perioada minima de 1 luna. Diferenta majora apare atunci cand ne raportam la serviciile incluse. Abonamentul auto (inchirierea pe termen lung/long term rental) ofera tot ce aveti nevoie (mai putin combustibilul), si tot ce nu va ofera leasing-ul sau detinerea unei masini. Totul inclus in taxa lunara: asistenta rutiera si serviciu client 24/7, taxe platite, rovinieta platita, anvelope vara-iarna si schimbul lor, intretinerea masinii. Poate insa cel mai important aspect este acela ca nu este nevoie sa va asumati un angajament financiar pe termen lung, sau sa platiti vreo suma initiala consistenta. Resursele firmei dvs. nu sunt imobilizate in serviciile de mobilitate. Puteți începe și stopa un abonament MiniLease foarte usor - de exemplu, dacă nu aveți nevoie de o masina timp de cateva luni.

Compararea pretului abonamentului (inchiriere pe termen lung) cu un contract de leasing (fie el operational sau financiar), sau cu un credit auto, nu este simpla deoarece acestea sunt produse destul de diferite. Ceea ce este crucial este costul total de detinere al autoturismului, odata ce adaugati toate costurile de functionare a masinii. Astfel, desi taxa lunara pentru utilizare poate parea initial necompetitiva fata de tarifele traditionale de leasing, sau credit, costul total de proprietate pentru companie este de fapt comparabil atunci cand absenta unui avans, includerea asigurarilor, taxelor, anvelopelor, consumabile și service-ul, precum si deprecierea masinii sunt luate in considerare si puse impreuna cu perioada utilizarii.

O analiza a solutiilor pe care le are la indemana o companie, pentru a satisface o nevoie punctuala de mobilitate (generata de un proiect, sau de o resursa umana necesara pentru o perioada determinata), ne arata destul de clar dezavantajele optiunilor traditionale in comparatie cu abonamentul auto:

 • Achizitionarea unui autoturism – este cea mai putin recomandabila solutie, avand in vedere ca proiectele se deruleaza in majoritatea lor in intervalul 3 – 12 luni. Presupune imobilizarea de lichiditate, consum mare de resurse pentru gestionarea masinii, grad redus de utilizare al masinii (proiectele ce necesita un autoturism nu se succed secvential; vor exista pauze in care masina va sta nefolosita sau va fi folosita foarte putin) – ce implica un cost al detinerii autoturismului foarte mare;
 • Inchirierea pe termen scurt – elimina imobilizarea de lichiditate si ofera confortul de a avea managementul total al autoturismului realizat de catre o terta parte (compania de inchiriere). Cea mai mare problema o reprezinta insa costurile totale pe perioada inchirierii. Inchirierea pe termen scurt are ca baza de calcul 1 zi. Cand se ajunge la inchirieri ce depasesc 1 luna costul devine prohibitiv, in pofida beneficiilor care sunt oferite;
 • Creditul bancar – este lipsit de flexibilitate, presupune imobilizarea de lichiditate sub forma unui avans (10-30%) si angajamente pe termen lung. Ca si la achizitionarea unui autoturism, va exista un consum de resurse pentru gestionarea masinii si, in timp, un grad redus de utilizarea a mijlocului de transport (cu multe perioade “moarte”, ce inseamna beneficii zero dar cu cheltuieli). Costul de detinere al autoturismului va fi cel mai mare dintre toate solutiile (datorita dobanzilor ce se adauga la costurile propriu-zise de exploatare);
 • Leasingul financiar – este similar creditului auto, cu avantajul marginal al unor rate mai mici in cazul in care se opteaza pentru rata reziduala (ce poate fi pana la 20% din valoarea masinii). Pe ansamblu insa, nu aduce un cost de detinere al autoturismului mai bun decat la credit, obligand la finalul contractului la achizitionarea masinii indiferent daca mai aveti nevoie de ea, sau nu;
 • Leasing-ul operational – este cea mai buna varianta dintre solutiile clasice deoarece include, alaturi de finantarea masinii, si o mare parte din managementul ei ceea ce diminueaza efortul logistic din partea companiei. Totusi…exista si dezavantaje ce pot fi majore atunci cand discutam de nevoia de mobilitate pentru proiectele limitate in timp: avans intre 10% si 25% din valoarea masinii (imobilizare de lichiditate pentru o masina necesara pentru o perioada redusa), garantii sub forma biletelor la ordin (echivalentul a cel putin 6 rate), existenta unui contract de minim 12 luni, asistenta rutiera limitata (ceea ce presupune un timp de raspuns si interventie ridicat)

In contraponderea optiunilor de mai sus, abonamentul auto ofera pe termen mediu (de pana la 12 luni) avantajele pe care niciuna dintre ele nu le poate oferi. Mai degrabă insa decât o afacere, valoarea unui abonament de mașină este costul pe care nu il angajati financiar pe termen lung, precum si flexibilitatea maxima in gestionarea utilizarii autoturismelor inchiriate (model, perioada, kilometri).

We're proud to be rated 'Great' on Trustpilot.

WHAT OUR CUSTOMERS ARE SAYING

Sincer sa fiu aceasta companie cred ca e cu mult peste cele cu prestigiu. Eu colaborez cu ei de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumit, o singura data mi sa întâmplat sa nu îmi aducă mașina rezervata, dar agentul a fost foarte drăguț în explicarea situației și a venit cu o mașină mult mai buna. A, să nu uit am observat ca pt clienții care au mai închiriat de la ei, îți oferă și o reducere ceia ce e foarte bine țineți-o tot asa din punctul meu de vedere sunteți cei mai buni. 👍👍👍
Robert Wilkinson
A very good choice, with no hidden costs, friendly staff. I think they have the best prices
Mario Mitran
En mi caso se portaron muy bien y no tuve que esperar para recoger el coche ni para entregar. Me entregaron el coche en perfecto estado y muy limpio y el personal muy amable y educado. Muy profesional. Yo estoy contento con el servicio que ofrecen.
Mihaita Brosteanu
Found the car rental company by chance via Google and I couldn't be more pleased with the services offered. Considering I was travelling within 24 hours they were able to provide a car for me very last minute. Staff was very friendly and professional and all for a bargain. Thank you very much again and hoping to rent from you again in the very near future!
Melinda Morris
Am închiriat de două ori de la ei, sunt buni, jos pălăria. Ultima oară am fost plecat in afara țări cu mașina și a fost super ok. Recomand cu încredere.
Cezar Bucur

Intrebari frecvente si raspunsuri

Pentru a inchiria o masina de la MiniLease aveti nevoie de 2 acte de identificare: buletinul/ pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite prin e-mail la [email protected] sau se vor face in momentul livrarii masinii. De asemenea, aveti nevoie de actele in original la incheierea contractului de inchiriere.

Fiti fara grija! Se intampla si celor mai buni dintre noi. Daca intampinati orice problema tehnica/mecanica a masinii, sau sunteti parte intr-un accident, va rugam sunati imediat la numarul de contact al companiei noastre (+40 762135800). Va rugam sa incercati sa va pastrati calmul cat echipa noastra va interveni pentru a rezolva problema.

Masina se poate livra la orice adresa din Bucuresti si in locatiile disponibile. Acestea le gasiti si pe website-ul nostru. Pentru livrare in orice alta locatie se va plati o taxa in plus care se va comunica in momentul rezervarii masinii.

Pentru a extinde perioada de inchirere a masinii va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected], sau sa contactati telefonic serviciul MiniLease Suport Clienti, la numarul +40 762135800, care este disponibil non-stop.

Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email la [email protected] sau contactand telefonic serviciul MiniLease Suport Clienti (+40 762135800).

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati! El include numarul de kilometri pentru care ati optat, asigurarile, rovinieta, asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei 24/7, service auto pentru intretinere sau interventii neprogramate (defectiuni), anvelope vara/iarna, masina la schimb pentru imobilizari in service mai mari de 24 ore, soferi aditionali, precum si serviciul dedicat MiniLease Suport Clienti cu program non-stop online si telefonic.

Conform contractului de inchiriere exista posibilitatea adaugarii a 2 soferi aditionali, gratuit. Avem insa rugamintea sa ne furnizati copii ale permisului de conducere si buletinului (sau pasaportului) soferilor ce utilizeaza masina.

Pentru a calatori in alte tari cu masina inchiriata este nevoie sa ne anuntati in prealabil, prin email la [email protected] , sau contactand telefonic serviciul MiniLease Suport Client (+40 762135800). Va vom pune la dispozitie procura si asigurarile necesare.

Garantia este un depozit in bani aferent si specific masinii inchiriate, reprezentand contravaloarea primei rate a abonamentului. Rolul garantiei este de a acoperi fransiza aferenta asigurarii masinii, in caz de eveniment,  si/sau eventualele diferente ce pot apare in cazul inapoierii masinii inainte de terminarea perioadei contractuale (prin schimbarea abonamentului initial cu un abonament ce se potriveste mai bine perioadei utilizate efectiv). Garantia se poate plati cash, sau cu cardul, si se inapoiaza la sfarsitul perioadei de inchiriere in situatia in care nu a fost utilizata. In situatia utilizarii garantiei, pe parcursul abonamentului, aceasta va trebui readusa la valoarea initiala.

Abonamentul este incheiat pentru o masina, perioada, si un numar specific de kilometri. In cazul in care se doreste schimbarea autoturismului, aceasta se poate face prin terminarea anticipata a abonamentului aflat in derularea si inceperea unuia nou pentru masina, perioada si numarul de kilometri dorit. Trimiteti un email pe adresa [email protected] cu urmatoarele informatii: link-ul cu masina dorita din flota noastra de masini si perioada pentru care se doreste inchirierea. Serviciul Minilease Suport Clienti va va contacta pentru a confirma disponibilitatea automobilului ales, informatiile financiare referitoare la noua inchiriere pe termen lung, diferentele de plata pentru vechiul abonament (daca este cazul) si data posibila pentru schimb. Predarea vechiului automobil si preluarea celui nou se vor face in acelasi moment. Automobilul nou va putea fi luat pe o perioada minima de 1 luna (durata minima de inchiriere).

Fiind vorba de o inchiriere pe termen lung, cu conditii speciale in ceea ce priveste pretul si serviciile oferite in abonament, perioada minima de inchiriere (1 luna) nu permite schimbarea autoturismului decat la expirarea ei.

Absolut! Kilometrii neutilizati pot fi transferati catre lunile urmatoare din perioada de inchiriere. Ceea ce va conta sunt kilometrii parcursi pe intreaga perioada a inchirierii. Kilometrii nu pot fi insa transferati catre alte abonamente, chiar daca este vorba de prelungirea sau modificarea celui existent.

Nici o problema! După ce ați returnat mașina, vă vom trimite o factură separată. Abonamentul lunar contine un numar de 3,000 km. Kilometrii ce depasesc acest prag vor fi taxati cu suma de 12 euro/100km (TVA nu este inclus). Pur și simplu corect!

Da, mașina trebuie preluata personal de către persoana care a făcut rezervarea, iar în cazul unui vehicul dintr-un grup de vehicule de către cel mai frecvent șofer. Vă rugăm să aduceți actul de identitate cu care ati efectuat rezervarea precum si permisul de conducere valabil, în scopuri de identificare.

MiniLease înseamnă flexibilitate. De aceea vă putem oferi un pachet de livrare-preluare direct la adresa dorita, gratuit pentru locatiile unde activam (Bucuresti, Sibiu, Bacau si Craiova)! In cazul livrarii in alta locatie va rugam sa contactati MiniLease Serviciu Clienti fie pe email-ul [email protected], fie telefonic la +40 762135800. Vă rugăm să aveți permisul de conducere pregătit pentru identificare. 

Vă rugăm să nu uitați să returnați vehiculul cu un rezervor plin de combustibil, nedeteriorat, curățat (spălarea și aspirarea autovehiculului), cu toate cheile, componentele și documentele asociate

Automobilele MiniLease ar putea fi inscriptionate, dar foarte discret. Puteti găsi logo-ul nostru pe suportul plăcuței de înmatriculare și/sau un mic autocolant pe spatele mașinii. Deoarece ar trebui să se simtă ca mașina dvs. personală, aveți posibilitatea să eliminați în orice moment această marcă

Vom depune toate eforturile pentru ca dvs. sa primiti exact automobilul selectat. Daca acest lucru nu va fi posibil, veti primi o masina similara, cu mici diferente ce vor tine in principal de culoare.

In forma si sanatoase! Oferta noastră constă din vehicule la fel de bune si tinere ca și noi. Mare parte din mașinile noastre au mai puțin de 2 ani și mai puțin de 50 000 km rulati. Vârsta maximă este de 36 de luni, kilometrajul maxim fiind de 80'000 km

Va rugam sa ne contactati fie in scris, la adresa [email protected], fie telefonic (+40 762135800), pentru a fi programat pentru inspectia periodica (indicata de computerul automobilului) sau pentru schimbul de anvelope. Va rugam sa aveti in vedere un interval de 10 zile lucratoare intre momentul notificarii si momentul in care veti fi programat pentru interventie. In cazul in care, din motive obiective (identificarea la automobilul dvs. a unor reparatii suplimentare), automobilul va fi imobilizat pentru mai mult de 24 de ore veti beneficia de alt autoturism la schimb in mod gratuit. Nu putem insa garanta ca va fi aceeasi clasa precum masina dvs. De asemenea, ne rezervam dreptul ca, in cazul in care dvs. nu solicitati inspectia periodica sau schimbul de anvelope, si in baza evidentelor noastre, sa va contactam pentru programarea lor. Siguranta dvs. este prioritatea noastra! 

Bineinteles! Pur și simplu contactați-ne la [email protected] și vă vom trimite o ofertă corectă, la un preț imbatabil!

Doriti să renunțati? Nimic mai simplu! Aceasta este diferenta majora intre abonamentul MiniLease, o forma de inchiriere auto pe termen lung, si alte forme de detinere ale unei masini: leasing operational, leasing financiar, achizitie, inchiriere pe termen scurt etc. Posibilitatea de a stopa abonamentul! După durata minimă de 1 luna a perioadei de inchiriere, puteți anula contractul în orice moment. Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail la [email protected], permițând o perioadă de notificare de cel puțin 10 zile lucratoare înainte de incetare. Vom plasa perioada utilizata efectiv in abonamentul care o incadreaza cel mai bine. Se va recalcula costul inchirierii efective