Despre Noi

MiniLease este o marca tanara, lansata in 2021, pe baza experientei acumulate de-a lungul celor 10 ani de activitate a WLC Auto, companie specializata in inchirieri auto. Pe parcursul ultimilor ani am remarcat ca tot mai multe companii cauta o solutie de mobilitate adaptata unor nevoi punctuale: proiecte pe termen scurt sau mediu, personal pe perioada determinata, agenti de distributie/vanzari, expatriati etc. Noile cerinte ale firmelor converg catre solutii care sa aiba cele mai multe dintre avantajele detinerii unei masini, dar fara angajamente pe termen lung si batai de cap. Ofertele traditionale de solutii de mobilitate (detinerea autoturismului, credit auto, leasing) nu satisfac aceste deziderate, mai ales cand discutam de necesitati pentru perioade clar delimitate de timp, de regula mai mici de 12 luni (asa cum sunt majoritatea proiectelor unei companii).

Viziunea noastra este de a simplifica si de a face cat mai accesibila ideea de mobilitate, transformand experienta detinerii unui autoturism in ceva facil, la indemana oricarei companii sau persoane fizice. Pentru aceasta lucram in fiecare zi! Cu MiniLease puteti găsi mașina care se potrivește cerintelor firmei dumneavoastra din acel moment și, când lucrurile se schimbă, puteti returna sau schimba mașina, adaptand mobilitatea noului context. Efectul acestui mod de abordare este evident: costurile sunt optimizate prin utilizarea autoturismului potrivit doar cat este nevoie.

DETINETI MOMENTUL, NU MASINA!

MiniLease remodeleaza viitorul mobilitatii lansand Abonamentul Auto, care este o modalitate simplificata de a accesa o masina. Spre deosebire de finantare si leasing, nu exista contracte ce va blocheaza pe termen lung, nu exista bani imobilizati sub forma avansului, ci doar un abonament lunar ce va permite sa alegeti masina, perioada, numarul de kilometri, adaptand totul la nevoile dvs, sau ale companiei dvs. Aceasta abordare ofera mai multa flexibilitate si libertate de alegere - nu doar in masina pe care o conduceti, ci si tinand cont de sezonalitatea activitatii pe care o desfasurati. Nu veti mai ramane captiv unui contract de leasing, pentru un anumit autoturism. Puteti alege masina de care aveti nevoie la momentul respectiv, apoi puteti sa o schimbati cu o alta masina ce se potriveste noilor cerinte ale firmei.

Evident, toate costurile sunt transparente și previzibile. Taxele, rovinieta, asigurarea, service-ul, anvelope vara-iarna, asistenta rutiera si administrarea sunt toate incluse în abonamentul lunar. Trebuie doar să platiti pentru combustibil.

Rezervati acum masina! E simplu! Oferim ce este mai bun! Pentru ca dumneavoastra sunteti mereu pe primul loc, va dedicam cel mai bun serviciu Suport Clienti 24/7 de pe piata: 24/7 live chat, 24/7 suport e-mail, 24/7 suport prin telefon si 24/7 asistenta rutiera nationala!

MiniLease – Flexibilitate in Mobilitate!